Appartementen Torenlicht
In de omgeving
 
Terug naar de hoofdpaginaWelkom.htmlWelkom.htmlshapeimage_3_link_0
Terug naar de hoofdpaginaWelkom.htmlWelkom.htmlshapeimage_4_link_0Webcam Egmond aan Zeehttp://www.webcam.egmondaanzee.bizhttp://www.webcam.egmondaanzee.bizhttp://www.webcam.egmondaanzee.bizshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1
Onder het licht van de vuurtoren Jan van Speijk ligt het oude vissersdorpje Egmond aan Zee. De dorpskern wordt omringd door strand, zee, duinen, oude bossen en bollenvelden. Het is een heerlijke omgeving om te wandelen en te fietsen door de ongerepte natuur, maar Egmond aan Zee biedt u ook diverse mogelijkheden tot shoppen, terrasjes pikken, uitgebreid dineren in een van de vele restaurants en een sprankelend uitgaansleven. 
Ook in de omringende dorpjes is er voldoende te beleven. Zo zijn er de ruïnes en de Slotkapel in Egmond aan den Hoef en  tussen de bloembollenvelden staat in Egmond Binnen de Abij. Op 7 kilometer ten noorden van Egmond aan Zee ligt het oude kunstenaarsdorpje Bergen, waar u op diverse plaatsen werken kunt bewonderen van de Bergense School. 
In de nabijgelegen stad Alkmaar wordt elke vrijdag de Kaasmarkt gehouden en de Beverwijkse Bazaar is in de weekenden geopend.